Hoşgeldiniz!

Eksik parçanızı buldunuz artık sizde paylaşılan bilgilerden yararlanabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz..

Hemen Kayıt Olmak İçin Tıklayın!

Kızı Tuğyan tutuklanmıştı. Güllü'nün oğlu Tuğberk ifadeye çağrıldı

Moderatör
Kızı Tuğyan tutuklanmıştı. Güllü'nün oğlu Tuğberk ifadeye çağrıldı

Şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin soruşturmada sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Gülter ifadeye çağrıldı.

Şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Dosyayı soruşturan savcılık, sanatçının oğlunu ifadeye çağırdı.

Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter'in annesinin ölümüyle ilgili ifade vermesi bekleniyor.

GÜLLÜ'NÜN ÖLÜMÜNDE NELER BİLİNİYOR?
Arabesk müziğin sevilen ismi Güllü, 26 Eylül günü gece saatlerinde Çınarcık'taki evinin camından düşerek .

Güllü'nün ölümünde bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı.

KIZI TUTUKLANDI
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sanatçının Tuğyan Ülkem Gülter ve olay günü aynı odada bulunan arkadaşı Sultan Nur Ulu ile iki kişi daha 9 Aralık'ta gözaltına alındı.

Mahkemeye çıkarılan Tuğyan Ülkem Gülter, kasten öldürme suçlamasıyla tutuklandı.

Sultan Nur Ulu hakkında ise ev hapsi kararı verildi. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

TUĞYAN İFADESİNDE NELER DEDİ?
Annesi Gül Tut'un ölümüyle ilgili tutuklanan Tuğyan Ülkem Gülter, ifadesinde olayın nasıl gerçekleştiğine dair bilgisi olmadığını savunarak suçlamaları reddetti.

Gülter, olay günü arkadaşı Sultan Nur Ulu ile birlikte annesinin Çınarcık’taki evinde olduklarını, akşam saatlerinde yemek yediklerini ve film izlediklerini anlattı. Annesinin film izlerken alkol aldığını belirten Gülter, yaklaşık 3,5 şişe şarap içtiğini iddia etti.

İfadesinde, bir süre odasına geçerek eski nişanlısıyla görüntülü konuştuğunu, salona döndüğünde annesi ile Ulu’nun film izlemeye devam ettiğini aktaran Gülter, daha sonra müzik açarak eğlenmeye başladıklarını söyledi.

Gülter, odada dans ettikleri sırada yüksek bir “güm” sesi duyduğunu, annesini göremeyince panikle aşağıya koştuğunu belirterek, “Annemin nasıl düştüğüne dair bir fikrim yok. O an sırtım dönüktü. Onu itmem ya da kaldırmam mümkün değil” dedi.

Sultan Nur Ulu’nun aleyhine verdiği ifadeleri kabul etmediğini dile getiren Gülter, aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını, Ulu’nun bu süreçte kendisine destek olduğunu savundu. Ulu’nun uyuşturucu testleri nedeniyle tedirgin olduğunu öne süren Gülter, aleyhindeki beyanların bu nedenle verilmiş olabileceğini iddia etti.

Geçmişte annesine sinirli olduğu bir dönemde attığı mesajların olayla ilgisi olmadığını belirten Gülter, o dönem yaşanan tartışmanın daha sonra aile içinde çözüldüğünü ifade etti.

Yurt dışına kaçma iddialarını da reddeden Gülter, küçük bir çocuğu olduğunu ve kaçma niyetinin bulunmadığını söyledi.

Bilirkişi raporundaki "dış kuvvet" değerlendirmesini kabul etmediğini dile getiren Gülter, şöyle devam etti:

"- Her ne kadar bilirkişi raporunda düşme olayının dış kuvvet ve temas varlığıyla olduğu söylenmiş olsa da ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum.

- Eğer annemi itmiş olsaydım ses kayıtlarındaki 'görüşürüz' ifadesi yerine annemin bağırma ya da yardım isteme sesi gerekirdi. Kaldı ki 'görüşürüz' kelimesini ben söylemedim “Annemi kesinlikle öldürmedim. Ben masumum."