Hoşgeldiniz!

Eksik parçanızı buldunuz artık sizde paylaşılan bilgilerden yararlanabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz..

Hemen Kayıt Olmak İçin Tıklayın!

26-29 Eylül: 5.600 TL Değerinde 3 Oyun Steam'de Hafta Sonu Ücretsiz

Moderatör
Ticaret Puanı: 0 / 0 / 0
Dünyanın en popüler oyun platformu Steam, ara sıra ücretsiz deneme etkinlikleriyle de karşımıza çıkıyordu. Şimdi ise hafta sonu boyunca Steam’de ücretsiz deneyebileceğiniz oyunlar açıklandı.

Steam’in hafta sonu kampanyası kapsamında Diablo IV başta olmak üzere toplam değeri 5.600 TL’yi aşan 3 oyunu bedavaya deneyebileceksiniz. Aşağıdan bu oyunları ve normal fiyatlarını görebilirsiniz. Oyunlar, kısa süreliğine ücretsiz oynanabilecek. Zamanları dolduktan sonra oynadıktan sonra yeniden satın almanız gerekecek.

Steam'de bu hafta sonu ücretsiz olan oyunlar​

kd
OyunNormal fiyatı
Rematch14,99 dolar
PGA Tour 2K2569,99 dolar
Diablo IV49,99 dolar

Rematch ve PGA Tour 2K25 oyunları 29 Eylül Pazartesi gününe kadar ücretsiz bir şekilde denenebiliyor. Diablo IV ise 2 Ekim Perşembe gününe kadar bedavaya oynanabilecek.

Steam'de ücretsiz olan oyunu nasıl deneyebilirsiniz?​

Ekran Resmi 2025-09-26 12.47.10

• Adım #1: Oyunların Steam sayfasına ulaşın.
  • Adım #2: Açılan sayfada oyun bilgilerinin hemen altında yer alan fiyat gibi bilgilerin yer aldığı kısma gelin.
  • Adım #3: Buradaki "Oyunu Oyna" butonuna basarak ücretsiz olarak oyunu yükleyip oynayın.