Hoşgeldiniz!

Eksik parçanızı buldunuz artık sizde paylaşılan bilgilerden yararlanabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz..

Hemen Kayıt Olmak İçin Tıklayın!

Turkcell One Nedir? Turkcell One Paketleri ve Fiyatları

Moderatör
Ticaret Puanı: 0 / 0 / 0
Günümüzde neredeyse izleyeceğim her şey için ayrı abonelik ödememiz gerekiyor. Pek çok farklı içerik, farklı farklı abonelik platformlarına dağılmış durumda. Turkcell de görünüşe göre bu duruma kendince bir çözüm getirmiş. Turkcell One ile en popüler aboneliklere tek paket üzerinden ulaşmak mümkün. Bu sayede tek bir ücretle birçok aboneliğe tek yerden erişebiliyorsunuz. Turkcell One neler sunuyor? Tarifeniz değişmeden Turkcell faturanıza ek olarak kullanabileceğiniz Turkcell One, 500 TL'den başlayan fiyatlarla 12 ay sabit fiyat garantisi sunuyor. 3 farklı pakete sahip olan Turkcell One, her biri kendi içerisinde farklı abonelik katmanlarını içeren platformlara sahip. Turkcell One paketleri Paket Platformlar Fiyat Turkcell One Star TV+, HBO Max, Netflix (Temel), Amazon Prime, YouTube Premium, YouTube Music, WonJo Kids, lifebox 500 TL/ay Turkcell One Plus TV+, HBO Max, Netflix (Standart), Amazon Prime, YouTube Premium, YouTube Music, WonJo Kids, lifebox, fizy 600 TL/ay Turkcell One Premium TV+, HBO Max, Netflix (Premium), Amazon Prime, YouTube Premium, YouTube Music, WonJo Kids, lifebox, fizy 690 TL/ay Nasıl Turkcell One abonesi olunur? Adım #1: Buradan Turkcell One paketlerinin bulunduğu sayfayı ziyaret et. Adım #2: Sana en uygun Turkcell One paketini seç. Adım #3: Üyeliklerini sana özel gelen SMS bağlantısı üzerinden veya Turkcell uygulamasından aktive et. Adım #4: Tüm platformlardaki favori içeriklerinin keyfini kesintisiz çıkar.